Завантаження ...
banner
banner

У Дебальцевому бойовики зруйнували міськвідділ міліції. Йдуть бої за вокзал

У Дебальцевому бойовики знищили будівлю міського відділу міліції. Про це повідомляє прес-служба Управління МВС в Донецькій області з посиланням на - начальника ГУ МВС в Донецькій області В'ячеслава Аброськіна.


 

У Дебальцевому бойовики знищили будівлю міського відділу міліції - про це повідомляє прес-служба Управління МВС в Донецькій області з посиланням на  начальника ГУ МВС в Донецькій області В'ячеслава Аброськіна.

"Дебальцівський міськвідділ міліції зазнав неодноразових обстрілів з боку бойовиків, будівля зруйнована. Однак правоохоронці, як і раніше, знаходяться в місті для надання допомоги жителям, які залишилися", – сказано у повідомленні.

У прес-службі уточнили, що міліціонери не постраждали. Наразі вони об'єдналися зі спецпідрозділами МВС України, які несуть службу на цій території, додав Аброськін.
Він стверджує, що необхідності в евакуації співробітників міськвідділу поки немає.
 
У свою чергу журналіст "Громадського" Анастасія Станко на своєму Твіттері у вівторок зранку з посиланням на місцеву міліцію додала, що наразі йдуть бої за дебальцівський залізничний вокзал

Українська правда
Ніжин, май ніжин ком, новини ніжина, май нежин
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: