Завантаження ...
banner
banner

З’явився видовищний трейлер фільму "Крути 1918"

Відео.
У мережі з'явився офіційний тизер фільму Олексія Шапарєва "Крути 1918. Захист". Прем'єра фільму запланована до 100-річчя битви під Крутами. На екранах кінотеатрів стрічку планують показати у жовтні

Крути, кіно, фільм

У мережі з'явився офіційний тизер фільму Олексія Шапарєва "Крути 1918. Захист". Прем'єра фільму запланована до 100-річчя битви під Крутами. На екранах кінотеатрів стрічку планують показати у жовтні.

Кінострічка присвячена 100-річчю бою під Крутами, під час якого близько 300 українських студентів та гімназистів протистояли богатотисячній радянській армії. На тлі цих подій зароджується кохання головних героїв картини — Софії та Андрія.

"1918 рік. Більшовики наступають на Київ, місто наповнене агентами Троцького, йде агітація пролетаріїв. Грушевський видає IV Універсал – про захист України. Патріотично налаштовані студенти, головні герої фільму, готуються боронити Київ і героїчно б'ються під Крутами", - йдеться у синопсисі фільму.

Фільм наразі знімають у Київській області. Перший знімальний день проходив у резиденції президента-втікача Віктора Януковича "Межигір'я". Знімає "Крути 1918 року" студія Good Morning Film за підтримки Держкіно України. Бюджет фільму - 52 мільйони гривень. 

  















Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: