Завантаження ...
banner
banner

Холодильники Liebherr в «Ері Електроніки»: моделі для будь-якого призначення

Побутовий сектор компанії Liebherr — першокласна холодильна техніка, що відома споживачам всього світу


Побутовий сектор компанії Liebherr — першокласна холодильна техніка, що відома споживачам всього світу. Започатковуючи виробництво 60 років тому, засновник Ганс Лібхер впровадив консервативний німецькій підхід щодо якості продукції.

Не менша увага приділяється і потребам майбутніх користувачів.

Тож сьогодні побутові холодильники цієї торгової марки — це розмаїття асортименту. В каталозі представлені:
  • Місткі преміум моделі Side-by-Side або з висувними камерами. Вони оснащені останніми технологічними розробками, що забезпечують бездоганне і довготривале зберігання різних продуктів.
  • Класичні двокамерні агрегати з нижньою або верхньою морозилкою. Баланс між корисним об’ємом, функціями і ціною робить їх вибором №1 серед власників стандартних українських квартир.
  • Власників готелів неодмінно зацікавлять компактні холодильники, висота яких не перевищує 90 см. Завдяки помірній ціні і довговічності ви без зайвих витрат напередодні літа підготуєте номери свого закладу. Такий формфактор — оптимальне рішення для малогабаритних квартир-студій, де для повноцінного приладу просто не вистачає місця.


Холодильники торгової марки — найенергоефективніші. Враховуючи, що вони працюють цілодобово 365 днів на рік, ви заощадите на сплатах за електрику істотну суму.

Тож обирайте за власними потребами — будь-яку модель допоможе придбати інтернет-магазин “Ера Електроніки”.

Обирайте кращі ціни та сервіс


“Ера Електроніки” співпрацює з прямим дистриб’ютором холодильників цього виробника, то ж ви отримаєте:
  • Повний асортимент — у продажу магазину є всі доступні в Україні моделі.

  • Повну гарантію виробника — холодильники ввезені офіційно й обслуговуються в авторизованих сервісних центрах.

  • Розумні ціни — додатково зекономити допоможуть знижки на деякі моделі та накопичувальна дисконтна програма.
Обробка заявки займає не більше 15 хвилин. І через декілька діб після підтвердження ви отримаєте новенький холодильник. Доставка з Харкова в інші міста України — транспортними компаніями за вашим вибором.

Інтернет-магазин приймає сплату за холодильники різними способами — готівкою, передплатою на банківську картку, через безготівковий розрахунок. Також “Ера Електроніки” працює з юридичними особами.

Літо — час насолоджуватися життям, а не турбуватися про свіжість продуктів. Довірте це фахівцю з бездоганною репутацією.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: