Завантаження ...
banner

Інтернет-магазин Мото-R: ремонтуйте мотоцикли з Китаю та Японії без переплат

Мотоцикли, мопеди та скутери — зручний, маневровний та заощадливий до пального транспорт. Їм не потрібні великі гаражі, широкі шляхи. Тож не дивно, що популярність мототехніки постійно зростає, особливо у сільській місцевості

Мотоцикл, скутер, запчастини


Мотоцикли, мопеди та скутери — зручний, маневровний та заощадливий до пального транспорт. Їм не потрібні великі гаражі, широкі шляхи. Тож не дивно, що популярність мототехніки постійно зростає, особливо у сільській місцевості.

Тим більше, що прийнятну за якістю, але досить недорогу альтернативу японським зразкам становлять моделі китайського походження. Але у будь-якої мототехніки є дещо спільне — регулярний техогляд, своєчасний ремонт і стала потреба в надійних мотозапчастинах.

От з доступними мото запчастинами найчастіше виникають проблеми. То відсутні складники до наявної моделі мотоцикла, то ціни надто завищені. Бажаєте швидко купувати і заощаджувати на ремонті — перегляньте каталог інтернет-магазину Мото-R.


В Мото-R — найбільший в Україні каталог складників до китайських та японських байків

У продажу представлені:

двигуни об’ємом 50-250сс і складники до них;

рами та мото запчастини до ходової;
гальмівна система;
ручні та ніжні перемикачі;
кнопки панелі керування;
підшипники;
бензобаки та все інше тут http://moto-r.com.ua/zapchasti/.

Для зручного користування сайтом розроблений логічний каталог, фільтри і пошук за назвою. В описі вказується, для якої моделі скутера, мопеда або мотоцикла призначена запчастина. Якщо маєте будь-які сумніви — зв’яжіться з досвідченими продавцями. Вам швидко підберуть відповідні складники за прийнятними цінами.
Запчастини для мото техніки інтернет-магазин імпортує напряму з заводів-виробників. Вам нададуть достеменну інформацію щодо країни походження, оригінальні це складники чи виготовляються за ліцензією. На товари поширюється гарантія виробника.

Крім того, в Мото-R — низькі ціни, бо в них не включено накруток багатьох посередницьких ланок.

Доставка мотозапчастин для японської та корейської мототехніки — всією Україною

Запропонований асортимент — вже в наявності. Співробітники Мото-R укомплектують та відправлять замовлення в день його підтвердження або наступного робочого дня. Для пересилання використовуються послуги всіх можливих українських транспортних компаній. Ви якнайшвидше отримаєте потрібні мотозапчастини, незалежно від вашого місця знаходження.

До уваги бізнес-клієнтів — в Мото-R передбачений опт і гнучкі умови співпраці для постійних покупців. Якісні мотозапчастини привернуть увагу всіх ваших потенційних клієнтів.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: