Завантаження ...
banner
banner

Драбини для надувних та каркасних басейнів: в «Батискаф» найкращий вибір

Якщо ви хоч раз бачили великий надувний чи каркасний басейн, то розумієте, що так просто в нього не пірнути

Якщо ви хоч раз бачили великий надувний чи каркасний басейн, то розумієте, що так просто в нього не пірнути.

Борти сімейних моделей сягають метра й вище. Тож коли в планах — придбати таке чудо у власне користування, рекомендуємо одразу попіклуватися про спеціальну драбину. Це обов’язково має бути стійка конструкція з двостороннім розташуванням сходинок і платформою у верхній точці. Висота обирається залежно від бортового рівня.

Найбільший в Україні каталог драбин для надувних та каркасних басейнів пропонує інтернет-магазин “Батискаф”.


Першочергова увага приділяється якості

Драбини для каркасних або надувних басейнів постійно контактують з водою, оброблюються дезінфікувальними розчинами та агресивними мийними засобами, тому магазин обирає такі, що виготовляються із стійких до хімії легких сплавів. Крім того, всі представлені в каталозі моделі:

мають пластикові заглушки на ніжках, тому не проковзують по підлозі та не зашкоджують плівці, з якої виготовлений резервуар;
оснащені прогумованими накладками на сходинках, що запобігають прослизанню мокрих ніг плавців;
зверху обладнані зручними поручнями, аби убезпечити користувачів від падіння.
Інтернет-магазин “Батискаф” пропонує продукцію перевірених виробників зі всього світу, у тому числі українських компаній. Вся вона відповідає вимогам щодо якості матеріалів та складення виробів.



У “Батискаф” вигідні ціни для роздрібних та оптових клієнтів

Постачальники магазину — безпосередньо виробники. Відсутність довгого ланцюга посередників дозволяє встановлювати адекватні ціни. Постійним клієнтам, а також на опт надаються персональні знижки.

Ще одна перевага “Батискаф” — досвідчений персонал. Компанія понад десять років продає надувні та каркасні басейни всіх популярних серед українських покупців торгових марок, тож добре знає особливості тих чи інших моделей. Тут порекомендують драбину, що підійде до вашого резервуару, навіть якщо особисто ви не дуже уявляєте його габарити.
В інтернет-магазині передбачена доставка у будь-який населений пункт України транспортними компаніями. У Харкові надаються послуги кур’єра. За попередньою домовленістю можливий самостійний вивіз зі складу.

Надувні та каркасні басейни — це весело, приємно, а з драбинами від “Батискаф” ще й зручно і абсолютно безпечно.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: