Завантаження ...
banner
banner

Щороку 6 липня відзначають Всесвітній день поцілунку

Це неофіційне свято святкують більше ніж в 60 країнах. Особливо цікаві і веселі свята завжди проходять у великій Британії, де Всесвітній день поцілунку і був створений. Святкується він щорічно 6 липня

Поцілунки, свято


Це неофіційне свято святкують більше ніж в 60 країнах. Особливо цікаві і веселі свята завжди проходять у великій Британії, де Всесвітній день поцілунку і був створений. Святкується він щорічно 6 липня.
 
Всесвітній день поцілунку з'явився досить давно, ще в кінці 19 століття. Його батьківщиною вважається Великобританія.

Там торжества в честь цього свята завжди проходили цікаво і голосно. В кінці 20 століття, завдяки любові до поцілунків, свято було затверджено Організацією Об'єднаних Націй і отримало статус міжнародного.

Призи можна виграти за "найдовший поцілунок", "найкрасивіший поцілунок", "найбільш незвичайний поцілунок" і багато чого іншого.

15 вересня 1990 року був поставлений рекорд з поцілунків. Американець А. Вольфрам, який жив у Міннесоті протягом 8 годин зумів поцілувати аж 8001 людину. Виходить, що на 1 людину він витрачав всього три з половиною секунди.

Перший раз поцілунок на екрані можна було побачити ще в кінці 19 століття. Тоді, в 30-секундному ролику Томаса Едісона, був зображений поцілунок Мей Ірвін і Джон С. Рає. Саме відео так і називалося – "Поцілунок".

ВИСОКИЙ ВАЛ
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: