Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині на сміттєзвалищі знайшли мертве немовля

15 лютого, близько 10 години, до Ніжинської поліції надійшло повідомлення про те,що у лісовому масиві по вулиці Прилуцька, неподалік полігону твердих побутових відходів виявлено сміттєвий пакет з трупом дитини


15 лютого, близько 10 години,  до Ніжинської поліції надійшло повідомлення про те,що у лісовому масиві по вулиці Прилуцька, неподалік полігону твердих побутових відходів виявлено  сміттєвий пакет з трупом дитини.

При виїзді на місце встановлено, що у розірваному поліетиленовому пакеті знаходиться мертва новонароджена дитина, тіло якої вже було понівечене тваринами. Про те,що дитя саме новонароджене свідчило те, що пуповина навіть не була перерізана. Мертвий хлопчик був повністю сформований, без видимих патологій.

Поліцією одразу розпочато пошуки породіллі, яка в такий жахливий спосіб позбулася своєї дитини. З даною метою вже перевірено фактично кожну квартиру у житловому мікрорайоні вулиці Прилуцька і радіус пошуків постійно збільшується.  Ми припускаємо, що пакет із тілом хлопчика могли привезти і викинути там із інших районів міста, оскільки на такій площі сміттєзвалища знайти його було б практично неможливо.

Нас цікавить будь-яка інформація про жінок, які перебували на 8-9 місяці вагітності. Жінок, які будучи вагітними, говорили про те, що дитина не бажана. Жінок, які вже мають дітей, ведуть антигромадський спосіб життя і, при цьому, мали явні ознаки вагітності. Жінок на останніх строках вагітності, які вже кілька днів не виходять з будинку на вулицю.

Якщо у вас є будь-яка інформація, припущення чи підозри стосовно того, хто міг вчинити даний злочин просимо повідомити Ніжинський відділ поліції за телефонами: 068-469-52-39, 093-360-83-83, або на лінію «102». Анонімність та винагорода гарантується.

Якщо дану інформацію читає жінка, яку ми шукаємо: «Не ховайтеся від поліції і людей! Ми не знаємо як все відбувалося і які причини спонукали Вас так вчинити зі своєю дитиною, але обіцяємо,що розслідування буде об’єктивним. Вам обов’язково буде забезпечене право на захист та, у разі необхідності, медична і психологічна допомога. Зв’яжіться з правоохоронцями і дайте нам можливість допомогти Вам.» 

Сектор моніторингу Ніжинського відділу поліції

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: