Завантаження ...
banner

За убивство ніжинки єгиптянина засудили до страти

Жителя Єгипту, який жорстоко розправився з українкою Мариною Іваненко, засудили до страти. Він завдав їй 10 ударів ножем, викрав цінні речі з квартири та втік

Убивство, Марина Іваненко, Єгипет

Жителя Єгипту, який жорстоко розправився з українкою Мариною Іваненко, засудили до страти. Він завдав їй 10 ударів ножем, викрав цінні речі з квартири та втік.

Щоправда до того, як смертельний вирок приведуть у виконання, його повинен схвалити муфтій Єгипту. Остаточне рішення буде оголошено 4 травня 2019 року.

Трагедія сталася 21 лютого 2018 року в Хургаді. Зловмисник проник у квартиру жінки, де вона мешкала зі своїм чоловіком. Він хотів пограбувати її, але жінка повернулася додому раніше й виявила грабіжника. Вона спробувала чинити йому опір.

Детальніше про це: У Єгипті вбили дівчину з Ніжина. Відео

Понівечене тіло Марини знайшов її чоловік. Вони прожили у шлюбі півтора роки. Чоловік негайно викликав поліцію.

Правоохоронці виявили на тілі жінки 10 ударів, які були завдані кухонним ножем. Зловмисник вкрав мобільний телефон Марини та кредитні картки, а ніж і одяг зі слідами крові він кинув в море.

Поліція після з'ясування всіх обставин злочину, вийшла на слід місцевого жителя 33-річного Омара Р.А, державного службовця. Він був заарештований.

З'ясувалося, що Омар стежив за будинком Іваненко і напав на неї, коли побачив, що вона залишилася одна. Він подзвонив у двері та заштовхнув жінку всередину, як тільки вона відкрила двері.

Злочинець заявив, що вирішив вчинити пограбування, тому що відчував фінансові труднощі. 

Марина Іваненко працювала у готелі в Сафазі, яка знаходиться в 60 кілометрах від Хургади, у відділі по роботі з гостями. Зі своїм майбутнім чоловіком вона познайомилася в Єгипті, він місцевий житель. Через деякий час пара одружилася і стала жити разом. Вбивство жінки викликало великий резонанс у Єгипті. 

Марина Адиклана (Іваненко) була уродженкою Ніжина. Їй було всього 29 років.

За матеріалами: 
egyptindependent.com
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: