Завантаження ...
banner

Активісти продовжують очищувати Ніжин від реклами наркотиків

Повчальна історія, як молодь ГО «С14Чернігів» цікаво та з користю для суспільства проводить вихідні. Не витрачаючи кишенькові гроші на дріб’язкові речі, зібравшись дружньою компанією, придбавши собі по два

активісти, С14, наркотики, реклама, боротьба

Повчальна історія, як молодь ГО «С14Чернігів» цікаво та з користю для суспільства проводить вихідні.

Не витрачаючи кишенькові гроші на дріб’язкові речі, зібравшись дружньою компанією, придбавши собі по два балончики фарби, та квиток до Ніжина активісти вирушили до туристичної перлини Чернігівщини… 

Метою цієї подорожі стала благородна справа, боротьба з наркорекламою, що з останнього зимового візиту заполонила місто. Раніше ми писали: Як активісти С14 очищували Ніжин від реклами наркотиків

Роботу розпочали з території залізничного вокзалу. Через п’ять хвилин зрозуміли, що інформації про канали, де можна придбати будь які наркотики виявилося на багато більше, ніж могли собі уявити...

активісти, С14, наркотики, реклама, боротьба

Люди старшого віку не підозрюють, яку загрозу у вигляді надписів на будівлях, парканах та інших місцях несуть не зрозумілі символи.

Громадською організацією було вирішено зайнятися ще й просвітницькою роботою а саме: розроблено та надруковано інформаційні матеріали, які розповсюджувались на вулицях міста. 

активісти, С14, наркотики, реклама, боротьба

В доступній формі молоді міста надавалася інформація про те, як вберегти себе, друзів, а для дорослих – власних дітей від тенет наркодиллерів. 

Пройшовши вулицями Шевченко, Короленка, Незалежності та мікрорайону «Молодіжна», було знищено більше 300 написів адрес інтернет-магазинів, що вільно продають наркотики.

Вразило те, що будівля ЗОШ № 15 виглядала, як «дошка оголошень», – понад 20 надписів! А жіночка, що охороняє освітній заклад, навіть гадки немає, що то за написи. 

Подібну акцію проводили в Чернігові, де за три години чотири групи активістів у кількості п’яти чоловік у трьох районах знайшли та знищили 50 надписів. А в Ніжині – більше 300 за ті самі три години!

Без активної позиції громадськості ця гидота швидко перекочує з вулиці в школи, будинки, а згодом в кожну сім’ю… Тому кожен, хто має декілька вільних днів, чи годин на тиждень присвятить їх добрим справам, які поступово, але неодмінно змінять світ навколо нас на краще!

За матеріалами С14 Чернігів 

активісти, С14, наркотики, реклама, боротьба

активісти, С14, наркотики, реклама, боротьба

активісти, С14, наркотики, реклама, боротьба
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: