Завантаження ...
banner

Ухвалили рішення про ліквідацію восьмої школи

Сьогодні, на 54 сесії міської ради депутати розглянули рішення про ліквідацію Ніжинської загальноосвітньої школи І ступеня №8

ЗОШ №8, 8 школа

Сьогодні, на 54 сесії міської ради депутати розглянули рішення про ліквідацію Ніжинської загальноосвітньої школи І ступеня №8.

Нагадаємо, що в Ніжинській ЗОШ І ст. № 8 протягом останніх трьох років завантаженість та наповнюваність класів стабільно зменшується. На разі в закладі навчаються 20 дітей. Не має 1-го класу. На 2019-2020 навчальний рік батьками до першого класу подано лише 4 заяви.

У 2019 році освітня субвенція на заклад складає 58 650 грн. Середня вартість утримання одного учня по місту Ніжину за 2018 рік – 18 147 грн., а витрати на одного учня школи складають 44 008 грн.

Відтепер учні школи (за результатами опитування батьків) продовжать здобувати освіту в Ніжинських ЗОШ №№ 1,5,9,13.

В Ніжинській ЗОШ І ст. № 8 працює 5 педагогічних працівників, крім того, 3 педагога перебуває у відпустці для догляду за дитиною, та 4 технічні працівники. У випадку прийняття рішення буде вжито необхідних заходів щодо їх працевлаштування.

Прийняття рішення сприятиме вирішенню питання щодо надання високоякісних освітніх послуг кожній дитині та дасть можливість зекономити 323,8 тис. грн. до кінця року.

На базі Ніжинської ЗОШ І ст. № 8 планується відкриття закладу дошкільної освіти (дитсадка). 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: