Завантаження ...
banner
banner

Чи допоможе придбати рентген апарат для Ніжина депутат Верховної Ради?

Рентген апарату в Ніжинській міській лікарні більше немає. Старий та зношений, він багато років тримався як міг, переніс безліч ремонтів, а якості знімків, зробленим на ньому, часом дивувалися й за межами Ніжина. Повідомляє сайт

рентген апарат, В. Зуб

Рентген апарату в Ніжинській міській лікарні більше немає. Старий та зношений, він багато років тримався як міг, переніс безліч ремонтів, а якості знімків, зроблених на ньому, часом дивувалися й за межами Ніжина. І ось днями це вкрай необхідне обладнання зовсім вийшло із ладу.

Повідомляє сайт mynizhyn.com.

Щоправда, у місті є ще один, так би мовити, резервний р
ентген апарат (біля дорослої поліклініки).

У нашому місті гостро постала проблема придбання нового медичного пристрою. Дехто з ніжинців вже з острахом чекає на зиму, адже на дорогах, вкритих ожеледицею, ризик травмування збільшується.

На сьогоднішньому засіданні постійної комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку міста, підприємницької діяльності, дерегуляції, фінансів та бюджету депутат Юрій Хоменко запропонував рекомендувати сесії міськради написати запит-звернення до  депутата Верховної Ради Валерія Зуба стосовно допомоги в купівлі рентген-апарату.

Заступник міського голови Сергій Дзюба озвучив його орієнтовну вартість – від 3 млн. гривень.

Валентина Пильник
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: