Завантаження ...
banner

Батько встромив ніж у груди спочатку сину, а потім – собі

Страшна трагедія розігралася у одній із родин, яка проживає у Ніжині. У неділю, 24 листопада, о 16.00 працівники відділення екстреної (швидкої) допомоги Ніжина отримали виклик відразу до двох осіб: допомоги потребували

батько, син, ніж

Страшна трагедія розігралася у одній із родин, яка проживає у Ніжині. У неділю, 24 листопада, о 16.00 працівники відділення екстреної (швидкої) допомоги Ніжина отримали виклик відразу до двох осіб: допомоги потребували батько й син. У обох – ножове поранення грудної клітки.

Завідуюча відділенням екстреної (швидкої) допомоги Ірина Корчева сайту mynizhyn.com розповіла, що коли на місце події прибули медики, вдома була ще й мати хлопчика. З її слів, батько вдарив сина в область грудної клітки, а потім встромив ніж собі у груди.

У дитини діагностували ножове поранення задньої частини грудної клітки, у чоловіка – передньої. Що спонукало горе-батька на такий шокуючий вчинок – поки що невідомо, так, як і відсутня інформація про те, чи вживав він алкоголь.

"Стан хлопчика – середньої тяжкості, у чоловіка – важкий. Утім, працівники "швидкої" не можуть сказати, яка глибина проникнення ножових поранень і які органи можуть бути травмовані", – зазначила Ірина Корчева. Обох постраждалих транспортували до приймального відділення міськлікарні.

На сьогоднішній оперативній нараді головний лікар НЦМЛ Олександр Костирко повідомив, що лікарі всю ніч  боролися за життя цих двох людей.
 

За інформацією сектору комунікації поліції Чернігівської області, обох родичів прооперували, зараз їх життю нічого не загрожує.

Відкрито провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), що карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

Триває досудове розслідування.
 
Валентина Пильник
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: