Завантаження ...
banner
banner

22 грудня на Ніжинщині пройдуть місцеві вибори

22 грудня обиратимуть голів і депутатів в Понорницькій громаді Коропського району, Талалаївській Ніжинського, Добрянській Ріпкинського та Сухополов’янській Прилуцького району. Остання громада

вибори, Талалаївка
Фото Ніжинської РДА, 2017 рік

22 грудня обиратимуть голів і депутатів в Понорницькій громаді Коропського району, Талалаївській Ніжинського, Добрянській Ріпкинського та Сухополов’янській Прилуцького району. Остання громада буде з найчисельніших в області. До неї увійшли аж 19 сільрад. Це понад півсотні сіл і 12,5 тисячі населення. Процедура висунення кандидатів вже завершилася. Агітація йде повним ходом.

Усі бажаючі прорватися у владу розказують людям, які вони хороші... І, звісно, обіцяють.

І голова, і охоронець

— У нас п’ятеро кандидатів: В’ячеслав Івашин, голова Ніжинської райдержадміністрації, Сергій Гусєв, судовий розпорядник Ніжинського міськрайонного суду, Олександр Ткаченко, працює у податковій (завідувач сектору обслуговування платників), Віталій Петрик (з «Ніжинрайагроліс»), Сергій Яценко (начальник зміни охоронної фірми «Спрут». Гусєв і Петрик проживають у Талалаївці, — розповідає 49-річний Володимир Хоменко, діючий очільник Талалаївської громади.

— Володимире Михайловичу, ви очолювали сільраду два скликання, чому тепер не рветесь у голови?

— Не хочу. Робота дуже нервова, та і за станом здоров’я. Балотуюсь депутатом від «Слуги народу». Буду займатися громадською діяльністю.

— А житимете за які кошти?

— Працюватиму. Ким, ще не знаю.

За матеріалами Валентини Остерскої, тижневик «Вісник Ч» №50 (1752), 12 грудня 2019 року
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: