Завантаження ...
banner
banner

Неодноразово судимий житель Сумщини ударив ножем у живіт ніжинського поліцейського

Сьогодні вранці в одному з мікрорайонів Ніжина працівник поліції охорони, під час виконання службових обов'язків, отримав від зловмисника удар ножем. Розлючений злочинець ударив поліцейського в живіт. Нападника затримано, поліцейському надають медичну

поліція, зловмисник, опір, ніж, поранення, розслідування

Сьогодні вранці в одному з мікрорайонів Ніжина працівник поліції охорони, під час виконання службових обов'язків, отримав від зловмисника удар ножем. Розлючений злочинець ударив поліцейського в живіт.

Нападника затримано, поліцейському надають медичну допомогу, а як все було журналістам сайту mynizhyn.com розповіла начальник сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко: «Сьогодні, 11 січня, близько 11.00, на пульт охорони надійшло повідомлення про спрацювання сигналізації в одному з приватних будинків Ніжина, а саме: спрацювали датчики на розбиття скла.

На місце події негайно виїхав наряд поліції охорони, які й застали у дворі господарства ймовірного підозрюваного. Під час спроби затримання чоловіка, останній вчинив опір та раптово вдарив одного із поліцейських ножем в живіт.

Після цього нападника було затримано та  викликано слідчо-оперативну групу і карету швидкої допомоги. При виїзді на місце події слідчими було зафіксовано факт завданих ушкоджень працівнику поліції охорони, відомості внесено до ЄРДР за ст. 348 ККУ. У порядку ст. 208 КПК нападника затримано, з ним наразі проводяться слідчі дії. Поліцейського доправлено до ЦМЛ. 

Уже встановлено, що нападник – неодноразово судимий мешканець Сумської області, який наразі перебуває у розшуку одним із територіальних відділень іншої області за вбивство. Чи був цей злочин єдиним, вчиненим на території Ніжина, чи ні буде встановлювати слідство, спільно з оперативниками. Досудове розслідування триває».

Валентина Пильник
Фото Ніжинський відділ поліції 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: