Завантаження ...
banner

Чоловікові, який вдарив ножем поліцейського у Ніжині, обрано запобіжний захід

Ніжинським міськрайонним судом 13 січня 2019 року за принципової позиції слідчого та прокурора обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави чоловіку, який вдарив

ніж, поліцейський, злочинець, поранення, суд

Ніжинським міськрайонним судом 13 січня 2019 року за принципової позиції слідчого та прокурора обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави чоловіку, який вдарив ножем поліцейського.

Нагадаємо, що 11 січня 2019 року підозрюваний вдарив ножем у живіт поліцейського, який прибув у складі групи реагування до одного з господарств у місті Ніжині за повідомленням про спрацювання охоронної сигналізації в будинку. З’ясувалося, що зловмисник проник до приватного господарства з корисливих мотивів.

Раніше ми писали: 
Нападник на правоохоронця може сісти за ґрати довічно

Наразі чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу), ч. 3 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Санкція статті 348 Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі

Слідство за вказаними фактами триває.

Довідково: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Зазначимо, що за орієнтуванням поліції Полтавщини даного чоловіка розшукували з грудня минулого року за вбивство 52-річного кременчуківця. 

За матеріалами chrg.gp.gov.ua і pl.npu.gov.ua 

ніж, поліцейський, злочинець, поранення, суд

ніж, поліцейський, злочинець, поранення, суд
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: