Завантаження ...
banner

У Ніжині працівниця поліції у декреті випадково викрила нову шахрайську схему

"Добрий ранок, Шановні Журналісти. Хочу звернутися до Вас з проблемою, яка вимагає миттєвого реагування. Ми, взагалі, вперше стикнулися з таким нахабством, і вже два дні проживаємо

шахрайство, працівник поліції, фірма, шахраї, директор

"Добрий ранок, Шановні Журналісти. Хочу звернутися до Вас з проблемою, яка вимагає миттєвого реагування. Ми, взагалі, вперше стикнулися з таким нахабством, і вже два дні проживаємо, як у поганенькому серіалі. Складається таке враження, що нам нема куди звернутися і ніхто не допоможе. Фраза "будемо розбиратися" прозвучала не дуже переконливо.

Отже, я вирішила стукати в усі двері.

Ми звичайна сім’я з маленького містечка Ніжин, що на Чернігівщині. Я працівник поліції в декретній відпустці, чоловік звичайний заробітчанин (зараз таких пів України) з за кордону, звичайна середньостатистична сім’я, живемо без розкошів, стараємося, як можемо, бо маємо двох діток.

Все почалося о 9 годині ранку 13.01.2020 року. Мені зателефонував чоловік, і представився працівником поліції з Херсону. Я взагалі, спочатку, не зрозуміла, яке відношення має херсонська поліція до моєї родини. Він почав розпитувати про мого чоловіка РАК Бориса Борисовича, говорити про довіру, і чи може він за моєю спиною крутити "брудні дєлішкі".

Я ще не зрозуміла в чому справа, бо у нас з чоловіком прекрасні стосунки і довіра на всі 150%, як то кажуть.

Потім, він запропонував мені самій переконатися в тому, що мій чоловік, щось від мене приховує. Надав мені код фірми, щоб я змогла в системі знайти це товариство, де мій чоловік зареєстрований, як ДИРЕКТОР. Коли я зайшла в інтернет і на його просторах виявила, що поліцейський справжній і ніякий не шахрай, а це насправді ТАК!!! Сказати, що я обалділа, це не сказати нічого!!!

Отже, виявилося, що хтось, ну тобто ШАХРАЇ, якимись шахрайськими діями заволоділи особистою інформацією мого чоловіка і вчинили ШАХРАЙСЬКІ ДІЇ. А саме, зареєстрували, чи переєстрували товариство з обмеженою відповідальністю 2Торговий Дім" УКРПОСТАЧТОРГ" на паспортні дані мого чоловіка, якіми заволоділи шляхом невідомих нам шахрайських дій. Код надаю :39520128.



Товариство з даним кодом знаходиться в місті Києві. Хочу сказати одне, це НЕМОЖЛИВО! Тому що, в ході вивчення всієї інформації, яку я тільки змогла знайти в інтернеті, я виявила масу неспівпадінь життєдіяльності даного "Товариства" і мого чоловіка.

Я звертаюся до Вас і кричу про допомогу!!! Адже, я упевнена, що це не одиничний випадок, і таких ошуканих людей більше, ніж один. Тому що за цією адресою зареєстровано ще кілька таких товариств з підозрілою діяльністю. Я звертаюся до Вас, щоб Ви допомогли розібратися у цій ситуації. Адже, навіть після того, як поліція почала "розбиратися" фірма й досі функціонує і шахраї мають можливість ще когось ошукати.

Я хочу, щоб ця подія набула розголосу і дане товариство було проголошене, як шахрайське, щоб більше ніхто не потрапив у біду. А також, я звертаюся для того, щоб мого чоловіка виправдали у даній ситуації. Всі відомості і потрібну інформацію зобов’язуюсь надавати без розбору. Зобов’язуюсь зробити все, щоб мого чоловіка визнали не причетним, до даної ситуації. Будьте ласкаві, ДОПОМОЖІТЬ, звичайним людям, яким немає де шукати прихистку", – написала Валентина до "Електронної книги скарг України".

Журналісти 
mynizhyn.com звернулись за коментарем до начальниці Сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інни Музиченко: " Про дану подію ми довідались лише сьогодні і, як і ви, з мережі Інтернет.

У разі отримання заяви про вчинення цього злочину її буде зареєстровано та проведено ретельно перевірку.

Не виключаю, що у іншому територіальному відділі поліції вже є кримінальне провадження пов'язане з даною подією, адже на зв'язок з Рак В. виходив працівник поліції.

З приводу того, чи є вона діючим поліцейським сказати напевно не можу,  адже востаннє на робочому місці у ІТТ вона була ще у міліції, після чого пішла в декретну відпустку".


Тож інформація оприлюднена. Надіємось жінці все ж допоможуть розібратися у цій ситуації, а шахраїв викриють.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: