Завантаження ...
banner
banner

У міськраді обговорили нюанси публічних закупівель

Учора, 30 січня, у приміщенні міськвиконкому посадові особи органів місцевого самоврядування обговорили програму «Публічні закупівлі: від теорії до практики», повідомляє nizhynrada.gov.ua. Участь у обговореннях

обговорення, закупівлі, лекції-бесіди, ProZorro

Учора, 30 січня, у приміщенні міськвиконкому посадові особи органів місцевого самоврядування обговорили програму «Публічні закупівлі: від теорії до практики», повідомляє nizhynrada.gov.ua.

Участь у обговореннях взяли: міський голова А. Лінник, радник міського голови С. Осадчий, посадові особи відділів економіки та інвестиційної діяльності, бухгалтерського обліку, представники управлінь, комунальних підприємств, закладів, які працюють із тендерами чи робитимуть це у майбутньому, фахівці та особи, відповідальні за здійснення закупівель.

Навчання провели сертифікований тренер з питань публічних закупівель Зінаїда Рубан та фахівець з публічних закупівель, кандидат економічних наук Микола Силенко.

Учасникам семінару були представлені візуалізовані лекції-бесіди про: новації законодавства щодо публічних закупівель, спрощені закупівлі, тендерний комітет та його уповноважені особи, планування закупівель, особливості проведення відкритих торгів, переговорної процедури, особливості укладання, виконання та внесення змін до договорів про закупівлю, оскарження процедур закупівель, моніторинг і контроль у сфері публічних закупівель.

У ході обговорень учасники активно взаємодіяли з тренерами та задавали багато практичних питань, що стосувалися публічних закупівель, діяльності системи ProZorro та нюансів законодавства.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи 
та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко

обговорення, закупівлі, лекції-бесіди, ProZorro

обговорення, закупівлі, лекції-бесіди, ProZorro

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: