Завантаження ...
banner
banner

Завдав сім ударів ножем співробітниці РАГСу: чоловіка визнали психічно хворим

У листопаді 2019 року в смт. Козелець сталася моторошна подія. 34-річний чоловік несподівано накинувся на співробітницю РАГСу з ножем на очах у відвідувачів з дітьми. Зловмисник умисно

прокуратура, Козелець, нападник, співробітниця, РАГС

У листопаді 2019 року в смт. Козелець сталася моторошна подія. 34-річний чоловік несподівано накинувся на співробітницю РАГСу з ножем на очах у відвідувачів з дітьми.

Зловмисник умисно наніс жінці сім ударів ножем у різні ділянки тулубу, спричинивши потерпілій тілесні ушкодження за ознакою небезпеки для життя в мить спричинення відноситься до тяжкого ступеню тілесних ушкоджень. 

Відразу ж потерпілу доставили в реанімацію, де їй надали першу допомогу. Зараз її життю нічого не загрожує

Нападника було затримано та повідомлено про підозру у  за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України ( закінчений замах на вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, яке не було закінчено з причин, що не залежали від її волі). Під час проведення досудового розслідування підозрюваного направлено для проведення судово-психіатричної експертизи з метою встановлення стану осудності.

Згідно висновку судово-психіатричної експертизи чоловік за своїм психічним станом не міг на момент вчинення діяння та не може на даний час усвідомлювати свої дії та керувати ними.

За результатами досудового розслідування, Козелецьким відділом Ніжинської місцевої прокуратури скеровано до суду  клопотання про застосування до вказаного громадянина примусових заходів медичного характеру у вигляді госпіталізації до психіатричного закладу із суворим наглядом. 

Ніжинська місцева прокуратура
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: