Завантаження ...
banner
banner

Унікальні екскурсії старовинним Ніжином від краєзнавчого музею

Озираючись на свій трирічний досвід проведення екскурсій старою забудовою м. Ніжина, усвідомлюєш, що немає однакових, стандартних екскурсій. Кожна екскурсія унікальна і неповторна

екскурсії, краєзнавчий музей, Роман Желєзко

Озираючись на свій трирічний досвід проведення екскурсій старою забудовою м. Ніжина, усвідомлюєш, що немає однакових, стандартних екскурсій. Кожна екскурсія унікальна і неповторна. І неповторними, а часто й незабутніми, ці екскурсії роблять люди - гості Ніжина. 

Жага до чергових відкриттів, бажання пережити нові емоції та враження, допитливі погляди, креативно-нестандартні запитання - це далеко неповний перелік цеглин, що утворюють фундамент успішної екскурсії, цікавої як екскурсоводу, так і екскурсантам. Зізнаюсь, остання екскурсія була саме такою. І створили її незабутні хлопці та дівчата із київського осередку проекту Будуємо Україну Разом - БУР Львівська освітня фундація.

Гадаю, сходи ніжинського Будинку з Привидами, колони Гімназії вищих наук, нестандартність кав'ярні М. Стефант'єва та постать ніжинського козака-чаклуна Івана Золотаренка будуть тими незабутніми ключами до скарбнички пам'яті, в якій закарбувалась мандрівка до Ніжина прохолодного лютого 2020 року.

Роман Желєзко - завідувач відділу історії м. Ніжина НКМ ім І. Спаського 

екскурсії, краєзнавчий музей, Роман Желєзко

екскурсії, краєзнавчий музей, Роман Желєзко

екскурсії, краєзнавчий музей, Роман Желєзко
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: