Завантаження ...
banner

Які подарунки найбільше запам'яталися ніжинським жінкам?

Наближається 8 березня – світле весняне свято, улюблене жінками, яке спонукає чоловіків проявити фантазію у виборі подарунку до представниць прекрасної статі... Мама, бабуся, кохана, донечка, однокласниця, колега по

8 березня, свято, жінки, подарунки

Наближається 8 березня – світле весняне свято, улюблене жінками, яке спонукає чоловіків проявити фантазію у виборі подарунку до представниць прекрасної статі... Мама, бабуся, кохана, донечка, однокласниця, колега по роботі... А які подарунки запам'яталися нашим милим жінкам – поцікавилися  журналісти mynizhyn.com у ніжинок.

8 березня, свято, жінки, подарунки

Людмила Борщ, пенсіонерка:

"На все життя я запам'ятала подарунок від свого сина Сергія. Вже майже 30 років зберігаю його подарунок у серванті. Це листівка, яку він самостійно зробив і підписав. Така дитяча з помилками, але така рідна серцю".

8 березня, свято, жінки, подарунки

8 березня, свято, жінки, подарунки


8 березня, свято, жінки, подарунки

Ірина Набок, бухгалтер:

"Запам'яталось, як на 8 березня на початку 90-х нас привітали однокласники. Ми тоді вже закінчили школу і були студентами, але так і збирались у Ніжині своєю шкільною компанією. Стіл нам накрили в квартирі одного з однокласників. Хлопці самостійно все готували і прикрашали. Було весело і запам'яталось це на все життя. Ми і досі бережемо дружбу і збираємось кожного року". 

8 березня, свято, жінки, подарунки

Юлія Чутченко
, матушка:

«Мої чоловік та діти – це завжди було щось очікуване… Я їх люблю! І всі їхні подарунки - то для мене – золото, дитячі – бережу! Але ніхто так елегантно і красиво мене не вітав, як мій тато! Неочікувано, бо так системно, завжди квітами... Завжди... тільки не зараз, бо час іде, батько постарів і чомусь все змінилося. Але ж як красиво він це робив! Квіти, погляд, слова, тепло, його постать в цей момент... не знаю... Це важко описати. Таке враження, ніби я – найважливіша в світі жінка, дівчина в цей день".

8 березня, свято, жінки, подарунки

Олена Марченко, медична сестра в реанімації військового госпіталю м. Києва:

«8 березня для мене – це квіти, парфуми, цукерки, прикраси, святковий стіл… Усі без винятку подарунки важливі для мене, бо в них – частинка любові моїх близьких».

8 березня, свято, жінки, подарунки

Ніна Гавриль
, учитель, ЗОШ №10:

«Жіноче свято для мене - це свято матері, бабусі. Асоціюється з приходом весни! Найприємніший подарунок для мене - проліски! Мені завжди дарують саме ці ніжні квіти! І спогади, пов’язані з ними, завжди теплі і душевні».

8 березня, свято, жінки, подарунки

Людмила Писаренко
, начальник фінансового управління:

«4 роки тому я отримала до 8 березня найбажаніший подарунок у своєму житті: мої діти подарували мені онучку! Ніка – це ясний промінчик щастя у моєму житті!».

Підготували Валентина Пильник і Наталія Нікітіна
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: