Завантаження ...
banner

Громадські слухання щодо кругу на ТПО перенесли

14 березня відбулось позачергове засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Анатолія Лінника. Головним питанням порядку денного було про проведення громадських слухань щодо перерозподілу бюджетних коштів з облаштування кругового руху на перехресті


Використано фото Дениса Скорохода

14 березня відбулось позачергове засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

Головним питанням порядку денного було про проведення громадських слухань щодо перерозподілу бюджетних коштів з облаштування кругового руху на перехресті вулиць Шевченка – Носівський шлях – Урожайна на розробку та побудову свердловини з видобутку питної води під час карантинного режиму по всій країні.

Міський голова Анатолій Лінник зауважив, що за результатами засідання Ради національної безпеки і оборони України щодо протидії поширенню коронавірусу та звернення народного депутата України Валерія Зуба щодо не проведення масових заходи в будь-якій формі сьогодні терміново винесено питання про перенесення проведення громадських слухань після закінчення карантинного режиму та призупинення тендерної процедури. «В пріоритеті, в першу чергу, здоров’я людей»:- наголосив міський голова.

Представники медичної галузі міста також вважають за доцільне перенести громадські слухання. Зазначили, що потрібно максимально обмежити всі масові заходи, тим більше у закритому приміщенні.

Розуміючи важливість для громади проведення громадських слухань та можливість розповсюдження коронавірусу члени виконавчого комітету одноголосно підтримали провести громадські слухання після карантинного режиму та рекомендувати управлінню житлово-комунального господарства та будівництво призупинити проведення тендерної процедури.

Міський голова Анатолій Лінник наголосив, у разі виявлення початкової стадії на ГРВІ у громадян потрібно залишатися вдома та негайно звертатися до сімейного лікаря.

Дякуємо за розуміння.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та 
комунікацій з громадськістю, Ольга Гук
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: