Завантаження ...
banner

Через карантин реєструвати шлюби не будуть

У зв’язку з введенням в Україні карантину через поширення коронавірусу, відділи державної реєстрації актів цивільного стану обмежили прийом громадян. У цей період шлюби будуть реєструватися на підставі заяв, поданих

карантин, шлюби, реєстрація

У зв’язку з введенням в Україні карантину через поширення коронавірусу, відділи державної реєстрації актів цивільного стану обмежили прийом громадян. У цей період шлюби будуть реєструватися на підставі заяв, поданих тільки до 13 березня

Про це йдеться в повідомленні на офіційній сторінці міністерства юстиції.

Безпосередній прийом громадян буде здійснюватись виключно з питань державної реєстрації народження, смерті і видачі архівних документів, необхідних для підтвердження при підпохованні.

«Державна реєстрація розірвання шлюбу за взаємною згодою подружжя, які мають дітей, призначена на вказаний період, буде проводитися на загальних підставах», – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що українці зможуть отримати консультацію або подати документи, необхідні для державної реєстрації актів цивільного стану, онлайн за допомогою веб-порталу «Звернення в сфері державної реєстрації актів цивільного стану». Крім того, в РАЦСах працюють телефонні «гарячі лінії», за якими можна отримати кваліфіковану юридичну допомогу, додали у відомстві.

Джерело: cheline

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: