Завантаження ...
banner

Коронавірус "дістався" Києва: вже двоє хворих

Вчора, 16 березня, у Києві лабораторно підтверджено два випадки COVID-19. Пацієнти ізольовані, їм надається симптоматичне лікування. Про це повідомляється на офіційному телеграм-каналі Коронавірус_інфо. «Сьогодні, 16 березня, у Києві лабораторно підтверджено два

коронавірус, Київ, хворі

Вчора, 16 березня, у Києві лабораторно підтверджено два випадки COVID-19. Пацієнти ізольовані, їм надається симптоматичне лікування. 

Про це повідомляється на офіційному телеграм-каналі Коронавірус_інфо.

«Сьогодні, 16 березня, у Києві лабораторно підтверджено два випадки Covid-19. Пацієнти ізольовані, їм надається симптоматичне лікування», - йдеться у повідомленні.

Заразились студент та жінка, яка повернулася із Франції.

У Києві один із заражених коронавірусом виявився місцевим студентом, котрий відвідував хвору жінку, котра нещодавно померла у Житомирській області. Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, студент відвідував хвору разом з її онукою. Хлопець перебуває на лікуванні в Олександрівській лікарні Києва.

«Другий випадок - жінка, яка нещодавно відвідувала один з курортів Франції. Наразі вона перебуває на самоізоляції, під наглядом лікарів і отримує лікування вдома», - написав Кличко.

Він також додав, що осіб, з якими контактували обидва пацієнти, зараз обстежують лікарі.

Наразі в Україні 7 підтверджених випадків інфікування Covid-19, з них один летальний на Житомирщині. У Чернівцях померла жінка, в якої підозрювали коронавірус. Смерть наступила 16 березня близько 19:00 в результаті хронічної патології, непов'язаної з можливим діагнозом. Незадовго до цього у жінки взяли аналізи на COVID-19. Результати очікуються найближчим часом.

Якщо діагноз підтвердиться, це буде друга смерть в Україні пацієнта, хворого COVID-19.

Джерело: Високий Вал
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: