Завантаження ...
banner
banner

Через Бровари курсує електричка Ніжин-Київ. Чи всі можуть нею дістатися столиці?

У фейсбук-групах міста Ніжин, Чернігівської обл. почала з'являтись інформація про те, що попри заборону Кабінетом Міністрів України роботи електропотягів, все ж таки з Ніжина до столиці та в зворотньому напрямку курсує електропотяг. Повідомляє atbrovary.org

електричка, Київ-Ніжин, Укрзалізниця

У фейсбук-групах міста Ніжин, Чернігівської обл. почала з'являтись інформація про те, що попри заборону Кабінетом Міністрів України роботи електропотягів, все ж таки з Ніжина до столиці та в зворотньому напрямку курсує електропотяг. Повідомляє atbrovary.org.

електричка, Київ-Ніжин, Укрзалізниця

Потяг працює тільки для працівників «Укрзалізниці» та медичних працівників. Ніби саме в цих установах цим працівникам було видано спеціальні пропуски для цього електропотягу. Навіть оприлюднили графік його руху.

 електричка, Київ-Ніжин, Укрзалізниця

Згідно цього розкладу ця «електричка», рухаючись в бік столиці, зупиняється в Броварах о 06:18 ранку, а рухаючись в бік Ніжина - о 21:31.

Видання «AT BROVARY» перевірили цю інформацію, зв'язались з «Укрзалізницею» і, як виявилось, вона була достовірна наполовину.
 
електричка, Київ-Ніжин, Укрзалізниця

Тобто для перевезення електропотягом Київ-Ніжин та Ніжин-Київ працівників медичних установ розпорядження ніхто не давав.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: