Завантаження ...
banner

Учорашнє рішення відмінили: опалювальний сезон продовжено

31 березня відбулось позачергове засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Анатолія Лінника, повідомляє nizhynrada. Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів

виконком, опалювальний сезон, похолодання

31 березня відбулось позачергове засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Анатолія Лінника, повідомляє nizhynrada. Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник зазначив, що у зв’язку з погіршенням погодних умов, згідно з прогнозами Гідрометцентру, цього тижня очікується суттєве зменшення температури повітря, зокрема вночі. 


Тому рішення «Про припинення опалювального сезону в Ніжинській міській об’єднаній громаді» було вирішено переглянути на засіданні виконкому.

Сьогодні члени виконавчого комітету вирішили, що рішення №98 від 30.03.2020 р.  «Про припинення  опалювального сезону в Ніжинській міській об'єднаній територіальній громаді» вважати таким, що втратило чинність.

Виконавчий комітет прийняв нове рішення. А саме, товариству з обмеженою відповідальністю «НіжинТеплоМережі», товариству з обмеженою відповідальністю «КРАТО-НТ», керівникам підприємств, організацій, та установ, що не перебувають у власності Ніжинської міської ради припинити опалення об’єктів комунальної власності з 1 квітня 2020 р. за винятком тих, що розташовані в житлових будинках.
Керівникам інших підприємств, організацій, та установ, що не перебувають у комунальній власності Ніжинської міської ради рекомендувати припинити опалення за погодженням з теплопостачальником  з 1 квітня 2020 р. а також рекомендувати Ніжинському відділенню публічного акціонерного товариства «Чернігівгаз» відповідно до діючих норм та правил забезпечити відключення газових опалювальних приладів підприємств, організацій, та установ бюджетної сфери Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади з 1 квітня 2020 р.

Дане питання щодо опалення буде в подальшому вирішуватись та проводиться моніторинг температурного режиму - зазначав міський голова Анатолій Лінник.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Ольга Гук
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: