Завантаження ...
banner
banner

Як ніжинцям, які втратили роботу в період карантину, отримати субсидію

Прийнята Урядом постанова передбачає, що для отримання субсидії громадянам, які втратили роботу в період карантину, потрібно зареєструвався в службі зайнятості як безробітні. Субсидії надаватимуться на підставі відповідних заяв та інформації центрів

карантин, робота, звільнення, субсидії, центр зайнятості

Прийнята Урядом постанова передбачає, що для отримання субсидії громадянам, які втратили роботу в період карантину, потрібно зареєструвався в службі зайнятості як безробітні. Субсидії надаватимуться на підставі відповідних заяв та інформації центрів зайнятості щодо їх перебування на обліку. 

Нагадаємо, що на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID – 19» з 12 березня 2020 року запроваджується тимчасовий порядок роботи Ніжинської міськрайонної філії Чернігівського обласного центру зайнятості.
 
Всі послуги надаються у дистанційному режимі (телефоном чи через електронну пошту). 

Прийом документів здійснюється засобами електронного зв’язку або через скриньки для прийому кореспонденції, що розміщені у приміщенні Ніжинської міськрайонної філії Чернігівського обласного центру зайнятості. 

Номер телефону чергового фахівця Ніжинської філії (04631)7-55-58
електронна пошта:   post@nizhyn.oczcn.gov.ua
 
Для реєстрації у службі зайнятості Вам необхідно мати копії документів:

• паспорта громадянина України або тимчасового посвідчення громадянина України;  
• облікової картки платника податків;
• трудової книжки (цивільно-правового договору, або документу, який підтверджує період зайнятості); 
• документа про освіту;
• заява про надання статусу безробітного  та заява про призначення допомоги по безробіттю, які можна  знайти на офіційному сайті Чернігівського обласного центру зайнятості, або заповнити у приміщенні Ніжинської філії.

ВХІД ДО ПРИМІЩЕННЯ ФІЛІЇ ВИКЛЮЧНО У ЗАХИСНИХ МАСКАХ.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: