Завантаження ...
banner
banner

Біля міськвиконкому висадили три колючі красуні

31 березня працівниками комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» з цеху утримання парків і скверів міста на чолі з Ярославом Біланом та фахівцем з ландшафтного дизайну Наталією Довгаль було проведено

площа, ялини

31 березня працівниками комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» з цеху утримання парків і скверів міста на чолі з Ярославом Біланом та фахівцем з ландшафтного дизайну Наталією Довгаль було проведено на центральній площі висадження 3-х красунь ялин колючих «Глаука» (Picea pungens glauka), повідомляє unenizh.org.ua. Цей сорт ялин ще прийнято називати голубими ялинами.

Ялина колюча блакитна Глаука  – вічнозелене дерево з пірамідальною кроною, яке з віком набуває більш насиченого сріблясто-блакитного забарвлення. Природній ареал поширення ялини колючої блакитної – скелясті гори Північної Америки на висоті 2000-3300 м, на вологих, частково навіть сирих кам’янистих і суглинистих ґрунтах. З’явився даний вид в Європі в XIX столітті. В Україні ялина введена в культуру у Львові в 1840 році.

Ялини висаджено згідно затвердженої схеми посадки зелених насаджень біля будівлі Ніжинської міської ради. До процесу посадки було залучено спецтехніку КП «ВУКГ»

Роботи виконано швидко та якісно, і відтепер кожен мешканець або гість Ніжина зможе помилуватись такими чудовими та красивими деревами роду хвойних.

площа, ялини
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: