Завантаження ...
banner

Чоловік, який помер від коронавірусу, таксував і був у Крутах

Про це вчора, 6 квітня, на розширеній оперативній нараді розповів радник міського голови Сергій Осадчий: "У безпосередній близькості до Ніжина на станції Крути був випадок захворювання коронавірусу, який на жаль закінчився летально

Крути, чоловік, коронавірус, поліція

Про це вчора, 6 квітня, на розширеній оперативній нараді розповів радник міського голови Сергій Осадчий: "У безпосередній близькості до Ніжина на станції Крути був випадок захворювання коронавірусу, який, на жаль, закінчився летально. Я знаю, що цей чоловік був у магазині в селі Крути, також таксував. Чи проводила поліція відповідні дії і чи встановлювала коло контактних осіб?".


На це начальниця Сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції відповіла, що померлий тікав з лікарні. Його поліція розшукала і повернула назад до лікарні, де він через кілька днів помер. Причина смерті - лабораторно підтверджений коронавірус. На той момент у поліції вже була інформація про коло контактних осіб, які зараз на самоізоляції. З ким контактував померлий при спробі втечі з лікарні поліція також встановила. Зараз всі контактні особи перебувають під наглядом лікарів на самоізоляції вдома. Померлий був дуже контактним, тому коло контактних осіб більше десятка.

Причин для паніки немає, запевнила Інна Іванівна, але зараз необхідно суворо дотримуватись нових обмежувальних заходів, які впровадив Кабмін. Це допоможе нам захистити себе і своїх рідних.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: