Завантаження ...
banner

У Ніжині чоловік ходить по квартирах і збирає гроші на поховання

У Ніжині, в різних мікрорайонах міста, чоловік збирає гроші на поховання дівчинки, яка, з його слів, загинула в ДТП. Про це журналістам сайту mynizhyn.com стало відомо з власних джерел. На минулому тижні до однієї з квартир


чоловік, поховання, гроші, поліція

У Ніжині, в різних мікрорайонах міста, чоловік збирає гроші на поховання дівчинки, яка, з його слів, нещодавно загинула в ДТП. Про це журналістам сайту mynizhyn.com стало відомо з власних джерел.

На минулому тижні до однієї з квартир ніжинської багатоповерхівки по вулиці Редькінській (зупинка "Зірочка") подзвонив незнайомий високий смаглявий чоловік років від 30 до 40. Господині він розповів, що збирає гроші на поховання 13-літньої дівчинки, яка нещодавно загинула в Ніжині під колесами авто.

Зі слів чоловіка, дівчинка проживала в сусідньому будинку. Вислухавши моторошне пояснення, жінка більше нічого не розпитувала, а витягла з гаманця певну суму і віддала незнайомцю. Те ж саме зробив і чоловік довірливої ніжинки.

При цьому нікого не насторожило, що незнайомець не пред'явив ніяких документів, які б посвідчували його особу і навіть не здивувало те, що дівчинка, з його слів, проживала в сусідньому, а не в цьому будинку. Почута інформація просто не давала прийти до тями.

Втім, жінка пригадує, що у збирача грошей при собі була якась медична довідка, загорнута в файл, куди він і просив класти гроші: сам до рук їх не брав.

Аналогічна ситуація днями трапилася вже в іншому мікрорайоні міста: на Космонавтів. Зі слів очевидців, високий смаглявий чоловік (у масці, бо карантин) збирав кошти на поховання 13-літньої дівчинки, але, як він повідомив жителям цього мікрорайону, проживала вона в родині священика, і знову ж, у будинку напроти. Місцевий житель, до якого завітав незнайомець, здивувався, бо ніколи не чув, щоб у сусідньому домі жив священик, але гроші все ж дав.

Журналісти сайту mynizhyn.com звернулися до коментарем до Ніжинського відділу поліції. Працівники поліції не були знайомі з цією ситуацією, адже скарг від ніжинців не надходило. Втім, у поліції підкреслили, що з початку року жодного факту загибелі в ДТП в Ніжині не було.

Які мотиви у чоловіка, який ходить по домівках і розповідає довірливим людям цю страшну історію, невідомо. Тому, ніжинці, будьте пильними і обачними!

Валентина Пильник
Фото з мережі 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: