Завантаження ...
banner
banner

Чи спокійно пройшли у Ніжині святкові вихідні?

Про це сьогодні на щотижневій оперативній нараді при міському голові розповіла начальниця Сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко. Повідомляє mynizhyn.com. Для забезпечення охорони публічного порядку

вихідні, свято, карантин, порушення, поліція

Про це сьогодні на щотижневій оперативній нараді при міському голові розповіла начальниця Сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко.

Повідомляє mynizhyn.com.

Для забезпечення охорони публічного порядку та профілактики порушень пов'язаних із дією на території України карантинних обмежень від вечора суботи і до закінчення святкових богослужінь було залучено 98 поліцейських. Особовий склад було поділено на патрулі, які чергували разом із волонтерами.

Настоятелями храмів здійснення богослужінь було організовано без суттєвих зауважень. Віряни у храмах були, але всі були у захисних масках та дотримувались встановленої дистанції. Для тих у кого маски з собою не було, її видавали самі священники. Служба транслювалася через гучномовці на вулиці, а освячення здійснювалося із дотриманням соціальної відстані.

Ніжиинські поліцейські були приємно вражені кількістю бажаючих освятити великодні кошики, адже їх було зовсім небагато у порівнянні з минулими роками. Кожен відповідально поставився до елементарних вимог та конфліктних ситуацій не виникало. Необхідності у складанні адміністративних матеріалів за порушення карантину не було

Ніжинці починають звикати до життя в умовах карантинних обмежень і поліція дуже вдячна всім, хто виявив свідомість і залишився святкувати Паску вдома і тим хто вийшов до міста, потурбувавшись про свою безпеку і оточуючих.

Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: