Завантаження ...
banner
banner

Про стан хворих на коронавірус, які перебувають у Ніжинській лікарні

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 9:00 21 квітня в Україні 6125 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 161 летальний, 367 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 415 нових випадків. Повідомляє mynizhyn.com

пацієнти, лікарня, коронавірус, стан

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 9:00 21 квітня в Україні 6125 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 161 летальний, 367 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 415 нових випадків.

Повідомляє mynizhyn.com.

Як проінформував на щотижневій оперативній нараді генеральний директор КНП «Ніжинської центральної міської лікарні ім. М. Галицького» Олександр Костирко в інфекційному відділенні Ніжинської центральної міської лікарні перебуває двоє хворих на коронавірус. Один чоловік житель Носівки, він захворів 25 березня, а 3 квітня був госпіталізований до Ніжинської лікарні. На даний час його стан задовільний і має тенденцію до поліпшення. Хворому діагностована двобічна пневмонія. Кисневої підтримки даний пацієнт не потребує і визначається позитивна динаміка.

Інший пацієнт із Ніжинського району 1968 року народження, у нього діагностована правобічна пневмонія. Загальний стан пацієнта - середньої ступені важкості, кисневої підтримки не потребує. 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: