Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині поменшала кількість злочинів

За минулий тиждень (11-19 квітня) поліція отримала 343 заяв та повідомлень, що майже ідентично кількості таких повідомлень за аналогічний період 2019 року - 350). Кількість зареєстрованих злочинів значно менша - 22 проти

злочини, поліція

За минулий тиждень (11-19 квітня) поліція отримала 343 заяв та повідомлень, що майже ідентично кількості таких повідомлень  за аналогічний період  2019 року  - 350).  Кількість зареєстрованих злочинів значно менша -  22 проти 35. Про це повідомила на нараді начальниця Сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко.

Повідомляє mynizhyn.com.

Працівниками поліції складено 203 адміністративні матеріали. Накладено штрафів на загальну суму майже 29 тис. грн.  Вже станом на зараз сплачено понад 5,5 тис. із них.  

По лінії нагляду за безпекою дорожнього руху зафіксовано 126 порушень (16 за добу).  4 водіїв задокументовано за кермом у стані алкогольного сп’яніння. 8 сіли за кермо не маючи права керувати транспортними засобами, ще 6 не мали при собі відповідних документів. Сталося 5 ДТП без потерпілих осіб. Окрім цього, 7 протоколів складено відносно пішоходів, які порушили ПДР, а саме переходили дорогу поза пішохідним переходом, або раптово вибігали на проїжджу частину. 

Окрім цього, порушили ПДР 35 водіїв великотоннажних транспортних засобів та відносно них складено адміністративні матеріали. За порушення вимог ПДР щодо зупинки-стоянки транспортних засобів складено 18 адміністративних матеріалів. Сума штрафу за кожною такою постановою 255 грн. 

За розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях складено 25 протоколів, та ще 23 за куріння тютюнових виробів у не вставленому місці.

Окрім цього три протоколи складено за вчинення насильства в сімї.

Що стосується зареєстрованих протягом тижня кримінальних проваджень. Із вказаних 22 кримінальних проваджень 10 крадіжки, половина з яких вже розкриті та встановлено особи підозрюваних, 4 факти тілесних ушкоджень, 1 ДТП, 1 шахрайство. 

Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: