Завантаження ...
banner

Ніжинка Катерина Павленко виступить на «Євробаченні» у 2021 з новою піснею?

Конкурс «Євробачення» вперше за 64 роки скасований. Через коронавірус та карантин. 16 травня о 22.00 за київським часом відбудеться онлайн-концерт «Євробачення. Європа сяє світлом». Триватиме він дві години. Прозвучить

Катерина Павленко, Євробачення, пісня

Конкурс «Євробачення» вперше за 64 роки скасований. Через коронавірус та карантин.

16 травня о 22.00 за київським часом відбудеться онлайн-концерт «Євробачення. Європа сяє світлом». Триватиме він дві години. Прозвучить 41 конкурсна пісня. Також композиції артистів «Євробачення» попередніх років. Транслюватимуть всі суспільні мовники різних країн. Також програму можна буде переглянути на офіційному каналі «Євробачення» в «Ютуб».

Гурт «GО-А» у національному відборі отримав право представляти Україну з піснею «Соловей». Солістка «GО-А» Катерина Павленко з Ніжина.


Катерині Павленко 31 рік. Народилася у Ніжині, там закінчила школу. Навчалась у музичній школі на вокально-хоровому відділенні. Співала в дитячому хорі «Сяйво». Училася грати на фортепіано та гітарі. У 2013 році вступила до Київського національного університету культури і мистецтв (спеціалізація «фольк»). У студентські роки керувала ансамблем «Вітамінка» і виступала у колективі «Кралиця».

«У мене є освіта. Просто немає диплома. Я не закінчила Ніжинське училище за фахом диригент народного хору. А друга моя освіта — я навчалася на фольклориста, і мене вигнали за чотири дні до державного іспиту. Головне не освіта, а освіченість», — розповіла Катерина Павленко в інтерв’ю «Новому каналу». Про особисте життя відповіла так: «Чоловіка немає, є кіт». Рідня Катерини живе у Ніжині.

На думку букмекерів, представник України не увійде до ТОП-20 учасників «Євробачення». Проте, вокалістка на цей закид ведучої «Світського життя» Каті Осадчої відреагувала так: «У фіналі нацвідбору букмекери пророкували нам останні місця. Мій друг поставив на нас 250 гривень і виграв 19 тисяч. Виграшем поділився. Те, що пишуть букмекери, не має значення. Основні ставки будуть після перших репетицій «Євробачення».

І от така прикрість. Гурт не їде до Роттердаму.
 
Катерина Павленко, Євробачення, пісня
Ведучі онлайн «Євробачення»: Шанталь Янзен, Едсілія Ромблі, Ян Сміт

Зате «GО-А» підписав десятирічний контракт з «Суспільним». Деталі не розголошуються. Відомо лише про одну умову — гурту не можна гастролювати у Російській Федерації та виступати там після участі у «Євробаченні».

«Телеканали «UA», «ПЕРШИЙ» та «СТБ» 2021 року додатковий національний відбір не проводитимуть. Якщо в житті гурту нічого не зміниться й вони будуть готові виступити на сцені «Євробачення» наступного року, ми цьому сприятимемо. Це стосується й підготовки до пісенного конкурсу, і решти організаційних питань», — заявив голова правління «UA» Суспільне мовлення Зураб Аласанія.

Згідно з правилами конкурсу, «GО-А» мають написати нову пісню, з якою поїдуть виступати до Роттердаму наступного року. Питання в тому, хто і як її оцінюватиме, і наскільки вона буде вдалою?

Валентина Остерська, тижневик «Вісник Ч» №16 (1770), 16 квітня 2020 року
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: