Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині люди протестують проти закриття ринків. Відео

18 квітня обласна комісія з питань ТБ та НС прийняла жорстке рішення про повну заборону функціонування роздрібних продовольчих ринків. 21 квітня у Ніжині відбулось позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної

протест, ринки, закриття, карантин

18 квітня обласна комісія з питань ТБ та НС прийняла жорстке рішення про повну заборону функціонування роздрібних продовольчих ринків. 21 квітня у Ніжині відбулось позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

Члени комісії одноголосно вирішили прийняти до виконання рішення позачергового засідання обласної комісії з питань ТЕБ та НС №12 від 18.04.2020 року «Про заборону функціонування ринків на території області».

Повідомляє mynizhyn.com.

Сьогодні, 24 квітня, перед будівлею міськвиконкому зібралися небайдужі ніжинці і підприєці, які потерпають від закриття ринків. До людей на розмову вийшов міський голова Анатолій Лінник разом із заступниками і депутатами. Відповідне відео опублікував в групі Facebook Стоп-Рагу Ніжин | Стоп-Рагу Україна Роман Некрашевич. Анатолій Лінник запевнив людей, що також не підтримує закриття ринків, але Ніжинська міська рада має виконувати рішення уряду і обласної комісії. З Ніжина будуть писати лист на центральні органи влади з проханням переглянути рішення про заборону ринків. 


Як вирішиться ситуація буде зрозуміло пізніше, а поки ніжинські підприємці борються за свої права всіма законними методами. Адже карантинні обмеження мають бути однакові для всіх. У супермаркетах скупчення людей ще більше, ніж на ринку, де свіже повітря і більше простору.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: