Завантаження ...
banner

Носівчанку з Covid-19 госпіталізували до Ніжина в стані середньої тяжкості

67-річна жінка з Носівки, у якої діагностували коронавірус - у стані середньої тяжкості. Вчора, 24 квітня, її госпіталізували до Ніжинської міської лікарні, розповів головний лікар Олександр Костирко. Півтора тижні жінка

Носівка, жінка, пневмонія, Covid-19, Ніжинська лікарня

67-річна жінка з Носівки, у якої діагностували коронавірус - у стані середньої тяжкості. Вчора, 24 квітня, її госпіталізували до Ніжинської міської лікарні, розповів головний лікар Олександр Костирко

Раніше ми писали У Ніжинській міськлікарні – плюс один пацієнт з коронавірусом

Півтора тижні жінка лікувалася амбулаторно у сімейного лікаря, згодом її госпіталізували з двобічною пневмонією до Носівської лікарні, повідомляє suspilne.media.

«Тестована в Носівці експрес-тестом, він був негативним. Взяли аналіз на ПЛР-діагностування він, на жаль, позитивний. Відповідно до протоколу його направили до нас. Там контакт ще один випадок був у Носівці, але вона не контактувала з тими людьми.

Те, що їх об’єднує, це місто Київ. Вони працювали там, родичі у них там в Києві, то я думаю, що з Києва це все було. Вона лікувалася амбулаторно на рівні сімейного лікаря, а потім поступила з пневмонією двобічною до Носівської центральної районної лікарні.

Потім її обстежили і діагностували Covid-19. Вона отримує антибактеріальні препарати, симптоматичні препарати, поки що без кисневої підтримки, вона самостійно дихає, а як надалі буде невідомо», - розповів головний лікар Ніжинської міської лікарні Олександр Костирко.

Нагадаємо, 8 квітня коронавірус діагностували у чоловіка із Носівки. 3-го квітня його привезла «швидка» до Ніжинської міської лікарні. Йому зробили експрес-текст на коронавірус, він був негативним, розповів Олександр Костирко. Перед цим експрес-тести ще двічі робили в Носівці. Результати були також негативними, сказав директор центру первинної медико-санітарної допомоги Олег Грдін. За його словами, 54-річний чоловік звернувся до сімейного лікаря 24-го березня.

Нині на Чернігівщині 22 підтверджених випадків інфікування коронавірусом. Двоє людей померли, четверо одужали і виписані із лікарень.

Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: