Завантаження ...
banner
banner

На альтернативному “Євробаченні-2020” Go_A стали одними з найкращих учасників

Минулого тижня Ісландія почала транслювати своє власне альтернативне “Євробачення-2020”, в якому на чотирьох етапах показує виступи учасників із різних країн, повідомляє uain.press посилаючись на офіційний сайт конкурсу

альтернативне Євробачення, Go_A, Катерина Павленко

Минулого тижня Ісландія почала транслювати своє власне альтернативне "Євробачення-2020", в якому на чотирьох етапах показує виступи учасників із різних країн, повідомляє uain.press посилаючись на офіційний сайт конкурсу.

Так український гурт Go_A з піснею "Соловей" переміг у другому епізоді шоу, набравши 40 очок. У загальному заліку Україна наразі посідає третю сходинку. Після двох епізодів попереду наших артистів Німеччина й Італія.

альтернативне Євробачення, Go_A, Катерина Павленко

Раніше Go_A став лідером серед фаворитів цьогорічного конкурсу у фанатському голосуванні на популярному ресурсі Wiwibloggs.


Також відео Go_A з фіналу національного відбору на "Євробачення" з піснею "Соловей" потрапило до десяти найпопулярніших за кількістю переглядів у березні.

Нагадаємо, поїздка Go_А до Роттердаму переноситься на 2021 рік. Цьогорічний конкурс скасували через пандемію коронавірусу у світі. Утім, організатори вирішили потішити фанатів онлайновим концертом, який відбудеться 16 травня. У шоу назвали Europe Shine A Light має взяти участь кожен із 41 учасника.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: