Завантаження ...
banner
banner

Вбивство на Ніжинщині: чоловік преривнував жінку до пенсіонера

70-річного Миколу Юрчевського з села Зруб Ніжинського району мертвим знайшли односельці. Чоловік був дуже побитий. Розтин показав — захлинувся кров’ю внаслідок перелому кісток обличчя. Підозрюють, що пенсіонера до смерті забив

вбивство, Ніжинщина, ревнощі

70-річного Миколу Юрчевського з села Зруб Ніжинського району мертвим знайшли односельці. Чоловік був дуже побитий. Розтин показав — захлинувся кров’ю внаслідок перелому кісток обличчя.

Підозрюють, що пенсіонера до смерті забив 44-річний Віктор Царенко. Юрчевський жив неподалік Царенка. Прийшов до нього. Чоловіки випивали, а потім посварилися. Причина — ревнощі. Віктор приревнував діда до своєї співмешканки. Начебто та до нього ходила. Було між ними щось чи ні, чи на п’яну голову ревнивцю здалося? Не відомо.

У Ніжинському міськрайсуді, коли йому обирали міру запобіжного заходу, Віктор говорив, що наміру вбивати Юрчевського не мав. Хотів лише провчити через ревнощі. Просив відпустити його під домашній арешт, не садити до СІЗО. Проте, суд вирішив відправити під варту. Адже Царенко не тільки безжально відлупцював односельця металевою трубою та держаком від коси, та ще й намагався втекти від поліцейських.

За версією правоохоронців, побитого чоловіка він залишив ввечері помирати у дворі, а сам подався до будинку спати. Вранці, зрозумівши, що гість помер, вирішив утекти. Адже у минулому мав судимості за крадіжки та незаконний обіг зброї. Поліцейські зловили його на польовій дорозі, коли чоловік на велосипеді з рюкзаком за плечима намагався від’їхати подалі від Зрубу. При огляді у нього знайшли пістолет. Справжній чи ні, покаже експертиза.

І Наразі відкрито кримінальне провадження за статтею 135 (умисне вбивство). Проте, під час слідства можлива перекваліфікація на нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті. Все залежатиме від висновків судмедекспертів, про те, коли настала смерть.

Валентина Остерська, тижневик «Вісник Ч» №16 (1770), 16 квітня 2020 року
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: