Завантаження ...
banner
banner

Прибиральники стараються, а ніжинці викидають сміття просто на вулицях

Щодня з вулиць Ніжина комунальники прибирають близько 75 тонн побутових відходів. З них майже третину мешканці та гості міста не доносять до урн і викидають просто на вулицях. Особливо багато непотребу залишається

комунальники, сміття

Щодня з вулиць Ніжина комунальники прибирають близько 75 тонн побутових відходів. З них майже третину мешканці та гості міста не доносять до урн і викидають просто на вулицях. Особливо багато непотребу залишається після вихідних – хоч відпочивальники і обіцяють щоразу бути охайними, пише nizhynnews.

Незважаючи на те, що міська влада вже встановила понад 400 сміттєвих контейнерів та майже 70 урн, люди викидають сміття собі під ноги.

Щоб зробити Ніжин чистішим, щодня на вулиці міста виходять понад 30 прибиральників. Вони працюють уже тоді, коли місто тільки прокидається. Збір сміття – лише частина їхньої роботи. Комунальникам доводиться також мити лавочки і тротуари, які мешканці міста примудряються так забруднити, що без зусиль не відітреш.

Чергові бригади комунальників виходять на роботу о шостій ранку. Починають від площі Франка, скверу Гоголя, території біля комунального ринку, вулиць Набережна, Московська та Незалежності і далі по всьому місту.

У міському «титулі» загалом понад 50 об’єктів, які обслуговує комунальне підприємство «ВУКГ».

Крім того підприємство, що забезпечує вивезення побутових відходів, несе додаткові, непередбачені у тарифі витрати, пов'язані із вивезенням гілок, городини та будівельного сміття.

Вікторія Коломійченко

комунальники, сміття

комунальники, сміття

комунальники, сміття

комунальники, сміття

комунальники, сміття

комунальники, сміття

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: