Завантаження ...
banner
banner

П'яний гість захотів покататись: як у Ніжині викрали автомобіль

Повідомлення про угон автомобіля поліція у Ніжині отримала 5 травня близько пів на третю ночі. Про це на щотижневій оперативній нараді повідомла начальниця Сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко. З-під будинку заявника

поліція, автомобіль, крадіжка, гість, алкоголь

Повідомлення про угон автомобіля поліція у Ніжині отримала 5 травня близько пів на третю ночі. Про це на щотижневій оперативній нараді повідомла начальниця Сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко.

З-під будинку заявника було викрадено автомобіль ВАЗ 2101. У вчиненні злочину одразу запідозрили знайомого потерпілого, який напередодні був у будинку заявника та ще і добряче вжив з ним алкоголю. У подальшому дана версія повністю підтвердилася. Виявилося, що після того як господар попрощався зі своїм гостем, тому не спалося. Він вирішив повернутися та на чужому автомобілі покататися по місту, що, власне, і зробив, адже бачив де хазяїн заховав ключа. 

Автомобіль було помічено поліцейськими наряду ГРПП на вулицях міста тієї ж ночі. За кермом був 23-річний горе-гість та ще і у стані сильного алкогольного сп’яніння. Чоловіка відсторонили від керування і тепер він під слідством. Автомобіль вилучили. За незаконне заволодіння чужим авто, йому загрожує кримінальна відповідальність, а от за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння – відповідальність адміністративна, адже поліцейськими складено відповідні протоколи.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: