Завантаження ...
banner
banner

Чи збільшилась у Ніжині кількість вагітних за місяці карантину?

"Карантин – зручний час, щоб організувати підйом народжуваності до Нового року. Робіть правильні висновки", – ще в березні таке нам говорили з екранів телевізорів. Це одночасно наче і жарт, а наче і правда. Повідомляє mynizhyn.com

карантин, вагітність, діти, пологовий будинок

"Карантин – зручний час, щоб організувати підйом народжуваності до Нового року. Робіть правильні висновки", – ще в березні таке нам говорили з екранів телевізорів. Це одночасно наче і жарт, а наче і правда.

Ніжинці, як і всі українці вже більше 2-х місяців сидять на карантині. Чи збільшилась кількість вагітних за цей час? Це було б непогано, адже Чернігівська область одна з найменш населених областей України.

Повідомляє mynizhyn.com.

На це цікаве запитання сьогодні на щотижневій оперативній нараді надав відповідь генеральний директор КНП "Ніжинський міський пологовий будинок" Валерій Якуба: "Повинен відмітити, що зараз досить багато вагітних додалося. Я кожен день підписую карточки на дикрет, то зараз багато вагітних. Можливо хтось і через кошти хоче народити дитину, бо багато хто не працює".

Анатолій Лінник у свою чергу зауважив: "Ми сподіваємось на результати карантину у кінці року". Тож можливо у Ніжині дійсно підвищиться народжуваність.  

За 16 і 17 травня (за вихідні) у Ніжині народилося 8 дітей. Загалом за квітень у Ніжинському пологовому будинку народилося 73 дитини.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: