Завантаження ...
banner

За незаконний прийом металобрухту чоловік сплатить 25 500 гривень

Прокурорами Ніжинської місцевої прокуратури забезпечено участь у розгляді кримінального провадження в суді за ч. 1 ст. 213 КК України (Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом). Досудовим розслідуванням

Ніжинська прокуратура, металобрух, штраф, Бобровицький район

Прокурорами Ніжинської місцевої прокуратури забезпечено участь у розгляді кримінального провадження в суді за ч. 1 ст. 213 КК України (Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом).   

Досудовим розслідуванням встановлено, що 38-річний мешканець одного із сіл Бобровицького району будучи фізичною особою та порушуючи Закон України «Про металобрухт», відповідно до якого операції з металобрухтом здійснюються лише спеціалізованими або спеціалізованими металургійними переробними підприємствами, а також їх приймальними пунктами, а збирання, заготівля, переробка та реалізація промислового металобрухту фізичними особами забороняється здійснював прийом брухту чорних металів від населення за місцем свого проживання.   

Вироком Бобровицького районного суду підсудного визнано винним та затвердженого угоду про визнання винуватості за якою обвинуваченому прийдеться сплатити штраф у розмірі 25500 грн.

Ніжинська місцева прокуратура
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: