Завантаження ...
banner
banner

Перукарні у Ніжині продовжують порушувати вимоги карантину

Сьогодні, 26 травня, робочою групою по контролю за дотриманням карантинних вимог вкотре були перевірені СГД ( магазини, об'єкти побутового обслуговування , перукарні та салони краси) в районі вул.Покровської та Московської

перукарні, порушення, карантин

Сьогодні, 26 травня, робочою групою по контролю за дотриманням карантинних вимог вкотре були перевірені СГД ( магазини, об'єкти побутового обслуговування , перукарні та салони краси) в районі вул.Покровської та Московської.

І знову серед порушників - перукарні, одна з яких навіть отримала припис від працівників поліції за вкрай неналежну підготовку до роботи.

Мабуть, аналогічно до неї, не готові до БЕЗПЕЧНИХ умов роботи і окремі перукарні по вул.Московській, які нібито були зачиненими (з ввімкненим світлом і клієнтами, які очікували поряд на призначений час).

Робоча група вкотре зробила висновок про те, що окремі СГД так і не мають досі наміру ознайомитися з відповідними постановами головного державного санітарного лікаря України (для перукарень та салонів краси це - постанова №20 від 09 травня 2020 року).

Але перевірки не припинено і ніхто не знає, хто запишеться до вас, шановні перукарі, у якості клієнта ( а це може бути хтось із контролюючих органів) і що побачить, прийшовши до салону. Тоді вже попереджень і приписів не варто очікувати - готуйтеся до штрафів!

Не підготувавшись до належної роботи, ви наразили на небезпеку, у першу чергу себе, а далі - усіх тих, хто звернувся чи ще звернеться до вас за послугами.

Тому робоча група в черговий раз вимагає від усіх господарюючих суб'єктів безумовного дотримання карантинних вимог та обмежень. Послаблення лише посилюють ризики. Будьте відповідальними та турботливими громадянами!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: