Завантаження ...
banner

Ніжинські дитсадки скоро запрацюють: названо дату

На цьому тижні в ДНЗ Ніжина ведеться активна підготовка, аби, згідно всім вказівкам, почати працювати. Уже закуплено і розповсюджуються матеріали по дезінфекції. Діє спеціальна комісія, яка буде здійснювати перевірки

дитсадки, перевірки, відкриття

На цьому тижні в ДНЗ Ніжина ведеться активна підготовка, аби, згідно всім вказівкам, почати працювати. Уже закуплено і розповсюджуються матеріали по дезінфекції. Діє спеціальна комісія, яка буде здійснювати перевірки. Про це на сьогоднішньому засіданні виконкому повідомив заступник міського голови Ігор Алєксєєнко

Наступного четверга на чергове засідання виконавчого комітету планують винести проект рішення про поновлення роботи ДНЗ. За умови, що все буде позитивно, дозвіл буде надано.

Втім, як було зазначено, відкриття у п'ятницю вважають недоцільним, адже за цим буднім днем слідують три вихідних. Тому орієнтовно дитсадки запрацюють 9 червня.

Цими днями проводять опитування батьків дошкільнят, чи мають вони наміри найближчим часом відвідувати садок. Зі слів І. Алєксєєнка, на сьогоднішній день готові йти в садок 50%.

Валентина Пильник

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: