Завантаження ...
banner

Ніжинський пляж: перевірять інвентар та місце масового відпочинку людей

І хоча міський пляж поки що відкривати не будуть і сезон купання у Ніжині відтермінували, та заходи заходи з підготовки відведеної ділянки річки Остер під місце масового відпочинку людей на воді обговорили на сьогоднішньому

Ніжин, міський пляж, сезон купання, підготовка

І хоча міський пляж поки що відкривати не будуть і сезон купання у Ніжині відтермінували, та заходи з підготовки відведеної ділянки річки Остер під місце масового відпочинку людей на воді обговорили на сьогоднішньому засіданні виконкому.

Комісія в складі семи чоловік перевірять справність човна, рятувального спорядження та обладнання. Відповідальним за обладнання місця масового відпочинку людей на воді згідно «Правил охорони життя людей на водних об’єктах України» та функціонування сезонного рятувального посту призначать комунальне підприємство «ВУКГ», його працівниками має бути встановлено попереджувальні знаки «Купатися заборонено»  в найбільш небезпечних місцях біля інших водоймищ міста.

Також у проекті рішення зазначено перерахувати управлінню ЖКГ та будівництва  100000 грн. для проведення розрахунків за виконання заходів щодо попередження загибелі людей на водних об’єктах міста та  облаштування місця масового відпочинку людей на воді.

Детальніше за посиланням.

Валентина Пильник
Фото минулорічне

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: