Завантаження ...
banner
banner

Залізничний вокзал у Ніжині вже працює: коли пустять приміські електрички?

З 8 ранку 27 травня Укрзалізниця відкрила залізничні каси на всіх вокзалах країни. Залізничний вокзал відкритий і у Ніжині. Щоправда наразі працює один вхід зі сторони, де зипиняється громадський транспорт. Повідомляє mynizhyn.com

вокзал, електрички, Ніжин

З 8 ранку 27 травня Укрзалізниця відкрила залізничні каси на всіх вокзалах країни. Залізничний вокзал відкритий і у Ніжині. Щоправда наразі працює один вхід зі сторони, де зупиняється громадський транспорт.

Повідомляє mynizhyn.com.

Працівники вокзалу забезпечені засобами індивідуального захисту, поряд з касами розташовані антисептики, на підлогу нанесли розмітку для забезпечення дистанції̈між пасажирами. Біля кас високої платформи також нанесли розмітку. 

У касах на залізничному вокзалі у Ніжині вже можна придбати квитки на 29 поїздів, а саме:

вокзал, електрички, Ніжин

З 1 червня Укрзалізниця розпочне перший етап відновлення курсування приміських поїздів. Як розповіли нам у довідковій ніжинського залізничного вокзалу є попередній розклад, де на Київ з Ніжина буде курсувати 4 електрички: о 3.24, 4.20, 16.30 і 17.30. Але цей розклад ще не погоджений з Києвом і може бути змінений. Тому 31 травня для уточнення розкладу руху приміських електричок потрібно зателефонувати у довідкову вокзалу за номером: (04631)-97-3-94.

Про комфортабельні електропоїзди на Київ ще достовірної інформації немає.

Наталія Нікітіна

вокзал, електрички, Ніжин

вокзал, електрички, Ніжин

вокзал, електрички, Ніжин
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: