Завантаження ...
banner
banner

Стежинками до відкриття дитсадка №13 "Берізка"

Зовсім скоро вийдуть з карантину дошкільні навчальні заклади, гомінким дитячим сміхом наповняться подвір'я і групи садочків, і працівникам країни дошкілля уже ой як хочеться обійняти непосидючу малечу. Цими днями і у ніжинських

вихід із карантину, ДНЗ №13

Зовсім скоро вийдуть з карантину дошкільні навчальні заклади, гомінким дитячим сміхом наповняться подвір'я і групи садочків, і працівникам країни дошкілля уже ой як хочеться обійняти непосидючу малечу. Цими днями і у ніжинських дитсадках триває підготовка до прийому дітей. Це дуже відповідальний і важливий процес, і з великим розумінням до цього поставилися в ДНЗ №13 "Берізка". 

Як відмітила заступник начальника Управління освіти Ніжинської міської ради Надія Пономаренко: "ДНЗ №13 і сьогодні показав відповідальне ставлення і згуртованість працівників та батьків!
 
Відновити роботу закладу після такої перерви - це непроста і нелегка справа. І тут повинно бути - як ніколи! - взаєморозуміння всіх, адже усе це робиться заради безпеки і дітей, і дорослих.
 
Кожний із 16 директорів, які опікуються малечою у місті, по-своєму підійшов до навчання працювати у нових умовах. А для батьків важливо: дотримуватися нових вимог перебування дітей у закладі. Готовність ЗДО до роботи після послаблення карантину перевірить комісія, яка працюватиме 01-03 червня".
 
Завідувач ДНЗ №13 "Берізка" Наталія Примушко в мережі "Фейсбук повідомляє: "Через пандемію COVID-19 заклади дошкільної освіти були змушені припинити свою роботу на час карантину. Наші дошкільнята теж провели вдома щонайменше 2,5 місяці.

Зараз значна частина регіонів України уже отримала дозвіл на відновлення роботи садочків і прийому маленьких господарів. Відповідно і у Ніжині йде кропітка, посилена робота всіх гілок влади, міського голови А.В. Лінника, Управління освіти Ніжинської міської ради начальника Управління освіти С.М. Крапив’янського, заступника начальника Управління освіти Н.О. Пономаренко, всіх колективів садків по підготовці закладів дошкільної освіти до роботи з врахуванням карантинних обмежень.
 
Наш дошкільний навчальний заклад №13 «Берізка» посилено готується до перевірки поважної комісії, що дозволить роботу закладу. Ми виконуємо всі протиепідемічні рекомендації щодо відновлення діяльності. Йде посилена робота з колективом на всіх рівнях - від навчальних занять до практичного втілення окремих режимних процесів – вимірювання температури, особливості прийому дитини в садочок, дезінфікування приміщення, майданчиків, меблів, іграшок, бо дрібниць у такій справі - не має.
 
На сьогодні Управління освіти Ніжинської міської ради забезпечило нас повністю всім необхідним, щоб відновити роботу закладу у нових не простих умовах. Ми це цінуємо і розуміємо.
 
Головними замовниками і активними учасниками освітньо-виховного процесу з дітьми у закладі дошкільної освіти були і залишаються наші батьки. Ми завжди тримали з батьківською родиною найтісніший зв’язок на протязі всього карантинного періоду.

І от за спільною згодою і бажанням всіх відбулася зустріч педагогів з представниками піклувальної ради закладу, де голова В.І.Лєонтьєв. Тут детально і виважено розглянули ряд важливих держаних документів, постанову Головного державного санітарного лікаря України від 21.05.2020р., рекомендації т.в.о. Міністра Любомири Мандзій, наказ Управління освіти «Щодо підготовки закладів ЗДО до відновлення роботи з врахуванням карантинних обмежень» та провели спільний майстер-клас «Наш день в садочку».

Також обговорили і погодили безпечний графік прийому та перебування дітей у закладі. Батьки мали можливість на власні очі оглянути територію, побачити все край необхідне для безпечного початку роботи, оцінити все те, про що подбала влада та керівництво Управління освіти Ніжинської міської ради, як спрацював колектив на відновлення.

…Непрості часи переживає нині Світ, наша рідна земля, але в усі віки найкоштовнішими подарунками були і залишаються Добро, Увага, Турбота, Підтримка, Любов, які так потрібні сьогодні найвразливішим, найменшим - нашим дітям. Спільно ми все здолаємо".

вихід із карантину, ДНЗ №13

вихід із карантину, ДНЗ №13

вихід із карантину, ДНЗ №13

вихід із карантину, ДНЗ №13

вихід із карантину, ДНЗ №13

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: