Завантаження ...
banner

У Ніжині +3 випадки коронавірусу

30 травня ПЛР-тест підтвердив COVID-19 у медичної працівниці з Ніжина. Як розповів журналістам mynizhyn.com генеральний директор КНП «Ніжинської центральної міської лікарні ім. М. Галицького»

коронавірус, випадки, Ніжин

30 травня ПЛР-тест підтвердив COVID-19 у медичної працівниці з Ніжина. Як розповів журналістам mynizhyn.com генеральний директор КНП «Ніжинської центральної міської лікарні ім. М. Галицького» Олександр Костирко ця жінка працівниця амбулаторії сімейної медицини, що знаходиться на вулиці Незалежності. Коронавірус виявили під час планової перевірки медичних працівників ПЛР-тестами. У жінки немає жодних симптомів хвороби і зараз вона перебуває на самоізоляції.

31 травня ПЛР-тестування підтвердило хворобу ще у двох жительок Ніжина. Вони також знаходяться на самоізоляції.

Зараз в інфекційному відділенні Ніжинської лікарні перебуває 2 хворих - одна медпрацівниця з Київської лікарні хвора на COVID-19 і одина людина з гастроентероколітом. Стан хворої на коронавірус середньої тяжкості, підключення до апарату штучного дихання жінка не потребує, спостерігається позитивна динаміка - лікування дає результат.

Тож на сьогодні у Ніжині є 4 активних хворих на коронавірус. У двох інших ніжинок, що працюють у Київській лікарні повторний тест показав негативний результат на коронавірус, вони одужали.

Ніжинці! Бережіть себе і дотримуйтесь усіх правил карантину!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: