Завантаження ...
banner

Вхід до Ніжинської міськради охороняють два відлякувачі собак. Фото

Вже більше тижня вхід у Ніжинську міську раду охороняють два ультразвукових відлякувачі тварин. Через кожний проміжок часу ці апарати видають неприємний звук. Маємо зазначити, що неприємний він

ультразвук, відлякувач, собаки, міськрада

Вже більше тижня вхід у Ніжинську міську раду охороняють два ультразвукових відлякувачі тварин. Через кожний проміжок часу ці апарати видають неприємний звук. Маємо зазначити, що неприємний він не тільки для тварин, але і для людей. Це не ультразвук частотою вище 20 КГц, бо його чують усі відвідувачі міськвиконкому.

Повідомляє mynizhyn.com.

Лежати на ковроліні перед входом у міськвиконком дуже полюбляли собаки, тепер їх відлякують ці пристрої. Ультразвукові відлякувачі працюють від сонячної енергії, але оскільки сонячними днями нас погода останнім часом рідко балує, прилади підключити до електроживлення.

В системі закупівель Prozorro Виконавчий комітет Ніжинської міської ради Чернігівської області двічі виставляв на торги "Послуги зі встановлення електричного обладнання - ультразвуковий відлякувач тварин". Переможцем обох тенерів стало КП "ВУКГ". Встановлення ультразвукових відлякувачів коштувало 2 тис. 277 грн 59 коп. за одним тендером і 4 тис. 71 грн 32 коп. за іншим тендером. 

Наталія Нікітіна

ультразвук, відлякувач, собаки, міськрада

ультразвук, відлякувач, собаки, міськрада

ультразвук, відлякувач, собаки, міськрада
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: