Завантаження ...
banner
banner

Остання «гастроль» 30-річного сумчанина у Ніжині

За належного процесуального керівництва Ніжинської місцевої прокуратури закінчено досудове розслідування за фактом відкритого викрадення чужого майна (грабежу), вчиненого повторно, за попередньою

прокуратура, грабіжник, сумчанин

За належного процесуального керівництва Ніжинської місцевої прокуратури закінчено досудове розслідування за фактом відкритого викрадення чужого майна (грабежу), вчиненого повторно, за попередньою змовою групою осіб, поєднаному з проникненням у приміщення (ч. 3 ст. 186 КК України), таємного викрадення чужого майна (крадіжки), вчиненого повторно, поєднаного з проникненням у приміщення (ч. 3 ст. 185 КК України), незаконного заволодіння транспортним засобом, вчиненого повторно (ч. 2 ст. 289 КК України). 

В усіх вказаних злочинах обвинувачується 30-річний мешканець м. Суми. 

Як встановлено в ході досудового розслідування, чоловік, перебуваючи на одній із вулиць м. Ніжина, помітив два припарковані поруч мопеди, один з яких відкотив та сховав в чагарнику, а на іншому уїхав з місця вчинення злочину.

Продовжуючи свою злочинну діяльність, зловмисник, перебуваючи поблизу торгівельного кіоску «Тютюнові вироби», скориставшись тим, що продавець вийшла з кіоску, проник до зазначеного торгівельного приміщення та таємно викрав грошові кошти в сумі майже шість тисяч гривень.

Вподальшому чоловік, вступивши у злочинну змову зі своїм знайомим підійшов до торгівельного кіоску розташованого м. Ніжин, під приводом здійснення купівлі товару, емітуючи замкнені дверцята зовнішньої холодильної вітрини, попросив продавця вийти з кіоску та відчинити дверцята самостійно. У той час, коли продавець вийшла, останній,  проник через незамкнені вхідні двері до торгівельного приміщення та таємно викрав грошові кошти в сумі десять тисяч гривень. При спробі зникнути з місця події непоміченим, крадія було викрито продавцем кіоску, але останній все ж таки втік з місця події з викраденими коштами.

Наразі обвинувальний акт відносно «гастролера»  скеровано до суду. Тепер долю зловмисника буде вирішено відповідно до закону.

Довідково: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Ніжинська місцева прокуратура
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: