Завантаження ...
banner
banner

49-річний хуліган постане перед Ніжинським судом

Під процесуальним керівництвом Ніжинської місцевої прокуратури закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом хуліганства, тобто грубого порушення громадського

хуліган, прокуратура, суд

Під процесуальним керівництвом Ніжинської місцевої прокуратури закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом хуліганства, тобто грубого порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю (ч. 1 ст. 296 КК України). 

Подія сталася в лютому поточного року. 49-річний мешканець м. Ніжина перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, знаходячись в торговій залі продуктового магазину вчинив сварку з відвідувачем магазину, котрий зробив йому зауваження та намагався його заспокоїти, в ході сварки, зухвалий хуліган діючи з особливою зухвалістю наніс чоловіку удар кулаком по обличчю та внаслідок падіння потерпілого від удару розбив скляну вітрину, що розміщувалась в торговій залі  магазину. В результаті події було порушено нормальний графік роботи магазину та тимчасово припинено його діяльність. 

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні направлено до Ніжинського міськрайонного суду для розгляду по суті.

За вчинення вказаного злочину законом передбачена відповідальність у вигляді штрафу від п’ятисот до тисячі неоподаткованих мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років.

Тож тепер долю хулігана вирішить суд. 

Довідково: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Ніжинська місцева прокуратура
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: